Blogg

Ny blogg!

Hei,som dere vet så skulle jeg få ny blogg! Jeg fikk tilbake nettet i går så har ikke fått laget meg ny blogg. Det heter http://canonstine.blogg.no/. Jeg er så usikker! Jeg vil ikke gå fra den bloggen her! haha :) Håper jeg får like mange lesere da! Jeg må takke alle sammen som har lest og kommentert bloggen min! Tusen  takk! Det betyr så mye! Da vil jeg blogge mye mer! Hadde blitt utolig glad hvis dere hadde tatt en tur og sett på den nye bloggen noen ganger! :)) Hadebra! Håper dere vil følge meg videre! ;) ♥

 

Hade blogg :(

Good day!

Hei! Har ikke blogget på en stund siden nettet ikke har kommet tilbake. Jeg fikk kamera på torsdag! Det er et utrolig bra kamera! Det ble canon eos 1100d. Jeg har overnatta hos Nora i natt (ikke nora stenersen) kjempekoselig! Når jeg kommer hjem kan jeg KANSKJE lage video fra spørsmålsrunden og da blir det på den  nye bloggen! Sier ifra når jeg har laga meg ny. Vi har stor prøve på mandag så vet ikke om det blir blogging i morgen.. :((

 

web kvalitet...( Er ikke tatt med kamera)

Kjedelig ja!

Hei! Du husker vel da det torna på torsdag,da slo lynet ned i nettet våres.. Det funker ikke ennå men nå er jeg hos  en annen. Jeg har desverre ikke fått kamera men trur jeg får det i morra eller på torsdag! Jeg får ikke tatt noen bilder som er på pcen min på bloggen og da skal jeg ta et bilde på facebook.... Nå som jeg skal  få nytt kamera skal jeg lage ny blogg så håper jeg at jeg ikke mister noen lesere! Det er ikke fordi jeg får stygge kommentarer men jeg vil bare ha en ny nå som jeg skal få speilreflekskamera se! Har ikke skjedd så mye i det siste. Da må du ha en fin dag videre! Lurer du på noe?

 

old..

TIL NORA!

Nora hadde konkurranse på bloggen sin! Her Nora:

 
Loveyou! :*

Kommentarer...

Hei. Jeg får ikke så mange kommentarer for tiden... Jeg føler jeg fikk mange flere før! Jeg er ikke ordet for sur.. Men håper dere skjønner at jeg ikke vil så mye blogge når jeg får ingen kommentarer. Jeg tvinger dere ikke til og kommenere og kommentarer er ikke det viktigste men det er litt gøy og blogge da.. Håper jeg får fler og ikke stygge kommentarer på dette innlegget..

 

blogges! (Får speilreflekskamera til helga og det blir canon!!)

Spørsmålsrunde!

Hei! Det er ikke lenge siden jeg hadde spør.runde fordi jeg har glemt den desverre og fordi jeg ikke fikk  mange spørsmål. Men jeg prøver igjen :) Da er det bare og spørre og skal prøve og ta dette på video når jeg får speilreflekskamera mitt :) Håper jeg får mange nok!

 Fint bilde? haha..

Bursdag!

Hei! Idag hadde broren min bursdag,fylte 17 år! Derfor det ikke ble noe blogging tiligere i dag! Bildene ble ikke så brae siden mamma har tatt dem,haha :) Imorgen skal jeg på tunevannet! :) Blir kos. Jeg skal kjøpe meg speilrefleksklamera i løpet av uken! Gleder med veldig :) Blir sony,canon eller nikon! Kan legge ut bilde når jeg har fått det! :) Her er bilden fra bursdagen! ♥

 (Y)


Hva synes du?

Hva har du gjort idag?

Bursdagsoutfit!

 
Hei!♥ Har kommet hjem fra bursdagen til Otilie og vi har hatt det veldig koselig! Temaet var 50-tallet grease! Skal legge ut bilder når otilie har lakt ut bildene fra hennes kamera siden jeg tok bilder med hennes!

Innkjøp!

Hei! Jeg har ikke hatt så mye tid til og blogge siden jeg var først på skolen-byen med mamma-og tunevannet! :) Jeg og søsteren min bada veldig mye og ikke noe kaldt vann! Jeg og mamma kjøpte da sommerklær i butikken! Så her er gårsdagens innkjøp!

 

Lindex kr.80

 

 

 Shorts H&M kr.129Haha vet ikke hva det er på tightsen! Lindex 80 kr


Tights lang kr.99 Lindex


Cubus kr.79Shorts Cubus kr.149

 

Hva synes du?
 

Sweet litle girl!

Hei! Som jeg skrev skulle jeg ta noen bilder av naboen min Martine! Her er noen av bildene! ♥

 

 

Det var noen av bildene!

 

Hva synes du?Dagens outfit!

Hei! Idag har det vært så varmt utee! Med en gang jeg kom hjem fra skolen tok jeg vann over meg med en gang! Imorgen skal jeg ta bilder av Martine (nabo) Kommer til og legge ut noen bilder her.

Dagens outfit!Synes du det var veldig varmt i dag?

 

Jeg vil lese din blogg og kommentere!

Hei♥ Overskriften sier mye,jeg vil lese din blogg og kommentere! Det eneste du må gjøre er og skrive blogg adressen din i kommentarfeltet. Så kommenterer jeg og leser din blogg! Sorry for dårlig blogging!

 Dette bilde er tatt av meg! :)

Redigerte bilder!(Nora tatt)

Jeg fikk lyst til og ta noen bilder og redigere dem! Hvis du lurer på hvem program jeg bruker så skriv det i kommentarfeltet! :)

 

En liten photoshoot!

Hei! Jeg tok noen bilder i stad  ble ikke verdensbeste bilder men jeg ville bare legge den ut! :) Nora tok noen bilder av meg og blomster i stad så jeg skal legge ut noen hun har tatt også!

 


Nora tatt :) Ser ut som jeg ikke har på meg topp! haha

 

Hva synes du?

 

Herlig kveld!

Hei! Nå er Nora her og vi spiser pizza og skal snart se på the voice. Nora skal sove her så   skal vi kanskje på tivoli i morgen! ♥ Vi skal spise også jordebær i smelta sjokolade! Skal snart ta spørsålsrunden! :-)

 

Jeg elsker deg ♥

17.mai outfit!

Hei! Idag er det endelig 17.mai! Hadde ikke tid til og redigere dem siden jeg må snart dra! Gratulerer med dagen alle sammen! :) ♥

 Sann jeg skal gå på 17.mai!

 

Hva synes du?

Søt liten boks!

Hei! Jeg har ikke blogget på lenge siden blogg.no var klikk! Jeg hater når det er sann :( Men mamma var i butikken så kjøpte ho den søte boksen! Imorgen er det 17.mai og skal ha på med sann kort kjole! Kan legge ut bilde av den! Jeg ville bare ta en blogg jeg glemte på ambefalinger! :( Det er http://canonme.blogg.no/ søteste hanna!♥ Ta en titt på bloggen hennes! :) Jeg kommenterer tilbake! ;)

 
Sorry dårlig kvalitet!

Hva synes du om boksen?

Sommer bilder!

♥Hei! Idag har jo evolution dansa i gågata! Kjempemorsomt! Jeg sier bare at jeg har tatt noen bilder av Nora http://norastenersen.blogg.no/ i går! Jeg tok 90 av henne! Når jeg kom hjem fra Nora tok jeg noen bilder! :)

 
Hva synes du om bildene?
Er hos beste jenta!

Heei! Idag var jo evolution på superland og dansa! Litt flaut var det jo! Men også morsomt :-) Jeg ble med Nora hjem og skal sove her. Imorgen skal vi i gågata og dele ut masse ting! med evolution. Det var mange som danset i dag og vi danset rett ved bassenget! :O Og den som var med og dansa fra evolution skal få en gratis dag på superland alene! Bare oss! :)) Her er noen bilder fra i stad! :-)

 

:)

Dem som jobbet der prøvde seg vettu!

Herlig gjeng! :)

 

Today

Hei igjen! Jeg har ikke blogga på år.. Jeg vet! jeg er ikke vært så mye hjemme. Idag på mat og helsa bakte vi cupcakes! Jeg fikk med 15 hjem og dem var kjempegode! Jeg ville ha rosa krem oppå så jeg tok det i kremen! Og det som var utrolig var at det var 12 dl melis!!! Haha jeg skal trene i dag og da skal vi lære superland dansen som vi skal framføre i morgen og lære bort dansen! Blir sikkert kjempegøy! Nå skal jeg vise dere noen utrolige søte bilder!

Hvem synes du er finest? :-) har tusen av de der! Hihi

Syk!

Idag er jeg da syk.. Jeg våknet til morgen i dag og hadde utrolig vondt i hodet! Jeg ble hjemme fra skolen og har slappet av veldig mye! Jeg skal laste ned noen sanger til mobilen min :-) Så har ikke så veldig lyst til og blogge siden jeg ikke får så mange kommentarer som før.. Nå får jeg 1 kommentar og før fikk jeg 5-8 kommentarer.... Blir ikke verdensbeste bilde! Er syk! husk og stille meg noen spørsmål på spørmålsrunden under!

 

Skal på evolution etterpå! :) Men skal ikke trene! Det er sann feiring og sann!

Spørmålsrunde!

Heei! Nå tenkte jeg og ha en spørsmålsrunde!  Håper jeg får mange fine spørsmål som jeg svarer på så fort som mulig! :)

 

 

NM i morgen!!

Heeei! Jeg vet at jeg ikke har blogga på veldig lenge! Men jeg har ikke kommet meg inn på blogg.no! E-postadressa kom ikke opp! :( Men i morgen er det NM!! Har akuratt selvbruna meg :) Ble litt brun kan mann si! Jeg gleder meg kjempemye! Jeg trur jeg skal ta noen bilder og legge ut på bloggen! Er jo litt sykt at det er norgesmesterskapet i morgen! :O Idag ble Hedda med meg hjem så bakte vi brownies :)) Så her kommer norgesmesterskapet fra i fjor!

 

 

 

 

Skal du på nm?

Klar for NM!Heihei! I helga skal jeg danse i NM! Jeg må danse lørdag og søndag! Jeg danser forskjellige dansetyper! Blir slitsomt.. Men jeg gleder meg utrolig mye! Idag har det vært utrolig vaaarmt :) Jeg har trena i dag. Nå skal jeg spise is. I løpet av uka skal jeg legge ut noen turnbilder! ♥ Dette bilde er fra konkurransen i april! :)

 :)

 

Kos med beste jente!

Heihei! Etter skolen i dag dro jeg til mormor og hun kjørte meg til trening :) Så kjørte mormor,jeg og bestefar hjem til meg siden mamma og pappa har vært gift i 18 år i dag!! Så vi har spist kaker og boller!♥ Også kom Martine til meg(en i klassen min) og skal sove her i natt :) Koselig ♥ Så tok vi noen bilder i stad! :)) Her er 2 av dem ! ♥

 Loveyou!Blogges!

Er hos verdens beste jente!

Heei! ♥ Nå er jeg hos Nora! ♥ Vi har vært mye på pcen og vært ute og spilt volleyball! Jeg skjønner meg ikke på volleyball... Haha..Vi har spist cupcakes som Nora har bakt! Dem er utrolig gode! ♥ Nora er verdensbeste til og bake det!! VI har hatt web med Nora Stenersen og Ingeborg :)) Har kost meg utrolig mye i dag! 

 

Web kvalitet..

klippa meg!

Heei! Etter skolen idag kom mamma og hentet meg og vi dro til frisøren! :)) Jeg trengte veldig og klippe meg.Etter vi hadde vært hos frisøren dro vi til byen og  kjøpe klær sko osv til konfirmasjonen til søsteren min Oda! Jeg kjøpte meg olabukse og en liten kjole som jeg kan vise dere bilde i morgen! Nok om det, I morgen skal jeg ikke noe spesielt jeg skal bare øve til NM som er neste helg! Jeg har vært med på NM før! Kan skrive et lite innlegg om det senere! :)) Og endelig er det helg! ♥

 
Homework

HEI! Nå driver jeg  med lekser! MORRO! Ikke så veldig. På treninga i dag var utrolig slitsom! Jeg så heøt forferdelig ut når jeg var ferdig..Til uka er det mye stress! Jeg må øve masse til dansekonkurranse NM!  Je gruer meg kjempemye siden det er norgesmesterskapet! Så skal veldig mye til uka og trene vær dag.Sorry for at jeg ikke har lakt ut bildene fra rommet men det er fordi pcen min har selvførgelig klikka! Så bruker mamma og pappa sin.. Dem har så dårlig pc! Men jeg drikker kakao vesivna lekser!♥

 

 ♥

Prinsen!

Heei! Nå er pus på rommet mitt og har sovna på puta mi! Prinsen:-) haha.. Jeg ser på oppgrader. Jeg skal snart på trening:-) som jeg sa i går så skal jeg blogge etter trening og det blir det! :-)

Har ikke så mye tid til og blogge!

Heei! Jeg fikk ikke lakt ut åssen de nye tingene ble på rommet mitt! Desverre!! Jeg hadde ikke noe tid igår! Men jeg blogger når jeg blogger.. Nå drikker jeg kakao og koser meg med tven! haha... Imorgen skal jeg trene men blir blogging etter trening! :))

 Jentami♥

Mobilblogging!

Hei!<3 jeg skulle bare teste mobilblogging! Kommer til og mobilblogge noen ganger utover nå! Blogges! ;-) bilde er tatt på vei til en dansekonkurranse! :-)

Pizza jente!

Hei ♥ Nå har jeg bakt hjemmebakt pizza! Jeg spiste pizza i går også! Idag har jeg trena og jeg er veldig støl i bena!! Jeg kom hjem sann ca.16.30! Jeg kan vise dere bilde til tirsdag av de nye tingene som jeg har plasert på rommet mitt nå! Siden i morgen skal jeg rett fra skolen til mormor også skal hun kjøre meg på trening :-) Så er ikke så mye hjemme i morgen. Nå bare venter jeg på at pizzaen skal bli ferdig.. Hvis jeg ikke orker og spise alt skal jeg ha retsen på matpakka! haha..Vet at dette ikke er så intreresant og lese men hadde ikke noe bedre og skrive så.. Da blir det ikke noe blogging i morgen! :( Da blogges vi!♥

 

 

 

Bare og nyte kvleden!

Snart trening men vi orker ikkee!

Idag skal jeg,Julie og Nora på trening men vi er så slappe..Julie skal på RG men jeg og Nora skal bare danse freestyle :) Imenes Julie trener RG skal jeg og Nora på den andre salen og trene litt egentreninger ♥ Jeg har kost meg veldig mye denne helga men i morgen er det skoleeenn.. Men i morgen skal vi ha kosedag! Deilig og ha det etter leirskolen! Men http://norastenersen.blogg.no/ har lakt ut bilder av meg men dem er ikke så fine! Vi er så sosiale vi vettu,Sitter på vær vår pc! Haha. Vet dette ikke er så spennende og lese..

 

 

 

Noramiin ♥

Juliemiin ♥

Ambefalinger av blogger!

Heisann! Nå tenkte jeg og vise dere dem 5 blogger jeg leser mest! :-)

 

1.http://l0ve.blogg.no/

2. http://norastenersen.blogg.no/

3. http://julime.blogg.no/

4.http://funnyine.blogg.no/

5. http://gurohultengreen.blogg.no/

 

Det er dem jeg leser akuratt nå! Jeg synes dem bloggene er superbrae! 

 
 

 

Dagens innkjøp!

Idag var jeg jo i byen. Jeg kjøpte noe så da lager jeg dagens innkjøp! :-)

 


Jeg elsker det!!Bildet ble sann! :( Det er sann til og sette på tlf! 40.kr!

Telys 19kr per.


 19.kr


29.kr

Bildene ble i liten størelse siden dem ble sann!
Hva synes du?


Lite tid!

Nå skal jeg til byen om 15min! Jeg skal til byen med 3 andre så det blir kos!♥ Jeg kan ta dagens innkjøp hvis jeg kjøper noe :) Jeg trur jeg skal på kremmerhuset og kjøpe noe til rommet mitt. Har bare med 200kr så får ikke kjøpt så mye. Ville bare slenge med et innlegg før jeg drar! Jeg tar 5 blogger jeg leser og ambefaler kanskje i kveld! Jeg har ikke noe mer og skrive så da kommer det er bilde! :)

 


Haha, et bilde fra leirskolen! :)


 

 

Fått til design!

Hallo! Nå har jeg fått til design! Første gang haahaa.. Jeg vet det blir veldig mye blogging idag men jeg ville bare skrive et innlegg fordi jeg har fått nytt design. Nå er det pause på the voice så hører på musikk :)) Jeg skal si noe om leirskolen tenkte jeg. Fredrik vår lærer sa hvis 10 bada skulle han også bade! Og jeg bada også! Veldig kladt!!!!! 6 grader i vannet! Jeg kunne ikke gå uti vannet fordi det er jo umulig og få seg uti da så jeg hoppa fra brygga! :) Jeg gikk opp med en gang! Men til søndagen eller mandagen kommer det bilder fra leirskolen! Jeg kan ikke ta alle fordi jeg tok 86 bilder! Her er ukens beste musikk!

 

R.I.O. feat. U-Jean: Turn This Club Around

Hva synes du om den sangen?

Smoothie


Har laget meg smoothie! :) Jeg elsker smoothie ♥ Ble ikke så bra bilde siden jeg finner ikke kamera mitt så måtte låne søsteren min sitt. Jeg ser på the voice Dem er flinke!! Men her får du oppskriften!  Posjoner:1

 

½ dl syrnet melk

  • 1 dl yoghurt eller skyr
  • 1 dl dypfryst bærblanding
  • ¼ stk banan    

 

Fremgangsmåte

Hell syrnet melk og yoghurt i en blender/foodprosessor.

Tilsett banan og frosne bær eller frukt. Har du ikke frosne bær/frukt, tilsett isbiter.

Kjør blandingen i ca 40 sekunder, eller til alt er blandet og blitt en "smooth" drikk.

 

Friday..Endelig er det helg og tid for kos! Jeg har akuratt kommet hjem fra rema1000. Har kjøpt godis til ikveld. Jeg skal se på the voice etterpå. Ser veldig rar ut på det ene bildet men.. http://norastenersen.blogg.no/ har tatt de ♥ Beste fotograf! Jeg tenkte og ha ambefalingerer på de bloggene jeg leser mest :) Blir i løpet av helgen!

 

- Hva synes du om bildene?

Nytt design?

Hallo! Nå tenkte jeg og få nytt design og jge lurer på om dere har noen ambefalingerer om åssen design jeg skal ha! :) Jeg vet ikke hvem. haha:) Hvis du har noen komenter :) Jeg hadde jo fri i dag så jeg har lagd fotoalbum fra leirskolen! Så håper dere har noen ambefalinger! Skal spise middag nå så.. Blogges :) ♥

 Nora tok av meg i januar ellernoe! :)

Leirskolen!

Hei!♥ Idag kom jeg hjem fra leirskolen og har vært en super opplevelse! Har hatt det utrolig morsomt og har kost meg kjempemye. Dette kommer jeg til og huske veldig lenge! Dag lederen har bursdag til søndagen så vi sang bursdagsang og sa kom! Han fylte 60 år og han er en utrolig hyggelig menneske!Og det kommer i avisa :) Nå drikker jeg te :) Jeg har fri i morgen så jeg skal lage album fra leirskolen og sette inn bilder fra leirskolen! Jeg tror det  blir blogging i morgen!

 3.plass! :)

 

Har du vært på leirskolen?

Flott dag i skjesmohallen!

Hei!♥ Igår var jeg på dansekonkurranse! Jeg fikk 5.plass i slow og 3.plass i freestyle! :-) Jeg mangler 3 poeng til em klasse som heter mester! Jeg ville bare si at det ikke blir noe blogging til uka siden jeg skal på leirskole! Er veldig lei for det! Men det skal jeg ta igjen! Så nå er jeg sliten og hører på musikk! :-)

 

 

Just smile!

Skoleinnlegg!

Hei! Nå er jeg på datarommet på skolen! Jeg skal snart gå opp så dette blir ikke så langt! Blir blogging når jeg kommer hjem! Skal til mormor idag etter skolen! Blogges!

Ble ingen trening idag da!

Hei!♥ Jeg skulle trene idag men det regner og jeg skulle jogge ute på treninga i dag så jeg dropper det! Det er ikke fordi jeg er lat men det regner og blåser så mamma sa jeg kunne droppe det idag! Men når det er så dårlig vær er det ikke noe og finne på! :( Jeg er hos naboen min og vi sitter da på vær vår pc så vi er veldig glad i pcene våre hihi♥ Jeg vet jeg skriver mye som ikke intrisserer dere men det er ikke så lett og blogge når du ikke har gjort så mye da. Men jeg blogger bedre i morgen dette blir et lite innlegg så. Blogges da! :)

 

 

Hva synes du om bildene?

 

- StineMarie♥

Spørsmålsrunden!

Hei! Nå tenkte jeg og ta spørsmålsrunden! :)

 

-Hvem liker du?   Ingen spesielle akuratt nå!

-Dine 3 aller beste venner? Nora Stenersen,Julie Meland og Stine Litlekalsøy. (Har fler men bare skev di)

-3 positive og negative ting om deg selv. Jeg liker best håret mitt, øynene mine og munnen min! haha negative: Nesa mi, Bena mine og hele kroppen min! hahaha

-Gruer du deg til ungdomsskolen? Ja litt. Fordi det kommer til og bli vanskeligere og strengere. 

-Yndlingsrett? Pizza og taco!

-Yndlingsdrikke? Pepsi max.

-Hva gjør du på fritiden? Jeg danser mye i uka, Jeg har ikke tid til så mye mer!

-Har du strenge regler hjemme? Nei,Vi har vanelige regler!

-Hvor mange år er du, og hvilken klasse går du i? Jeg fyller 12 og begynner i 7.klasse

-Hvorfor begynte du og blogge, synes du det er morsomt? Jeg begynte og blogge siden alle andre gjore det og jeg synes det er veldig morsomt!

 

Da blogges vi! ;)

 

Kake!

Heihei alle søte lesere!♥ Jeg har ikke fått blogga så mye siden jeg har gjort så mye! Jeg sov hos mormor fra torsdag-lørdag! På torsdag dro vi og spiste hos oldemor og på fredag så var vi på Quality og spiste med familien! Da møtte jeg faktisk Pelle fra hotell Cæsar! Og på lørdag kom mamma og hentet meg kl.16 og så måtte jeg ordne meg fordi vi skulle få besøk siden det var påskeaften! :) Nå har jeg overnattingsbesøk og spiser kake! Veldig koselig! Nå er snart påskeferien slutt så bare og nyte resten! :)) Kaka heter verdensbeste.

 

 

Her er kaka! ♥

God morgen!

♥Heihei!  Nå har jeg akuratt stått opp :) Jeg har merka at det har kommet ny blogg.no og jeg synes dem var veldig fin. Men det er jo det jeg synes! Idag er det jo påskeaften! Og jeg skal hjem fra mormor idag  og få gjester og ut og finne påskeegg! (Jeg tror ikke på påskeharen hvis det var det du trodde)  Jeg skal ikke mye idag heller! Jeg synes denne påskefreien ble veldig kjedelig siden jeg skulle ikke noe! Jeg skulle kanskje til min lille engel Stine! ♥ http://fdds.blogg.no/ Det er bloggen hennes! Hun synes den er drita!!! Det er den ikke søtami!♥ Men hun bor i Bergen og det tar 10  timer i bil og kjøre dit så.. Men heldigvis danser jeg sammens hun på dansekonkurranser. Så ta en titt på bloggen hennes! Men da sier jeg GOD PÅSKE! :) ♥

 

Stine! :)

Elsker deeg! ♥

 

Hva synes du om den nye blogg.no?

Videobloggg!

video:120405221657


Ikke diss! haha!

 

Husk og komentere spørsmålsrunden! ;) ♥

Må gjøre video!

Heihei! Nå tenkte jeg og ha en må gjøre video!♥ Håper jeg får noen komentarer så jeg kan lage video og legge den ut fort. Bare og komentere! Du får nok ditt ønske! ♥

Blogges!

Jentekveld!

Heihei! ♥ Nå har jeg en liten jentekveld. Det er bare jeg og en annen! Haha. Vi sitter i senga på vær vår pc og deler en stor brus! Idag har jeg vært ute sellom det har blåst veldig mye:( Jeg skulle egentelig til byn i morgen men det ble det ikke noe av! Jeg skal ikke noe i påskeferien jeg skal bare være hjemme og kose meg!♥

 Bare et bilde av meg i slowen en gang! haha!

 

Hva synes du?

Snart til byen!

Heihei♥ Nå skal jeg og mamma til byen og jeg fikk bare lyst til å lage et lite innlegg før vi drar! :) Jeg vet ikke om jeg tar dagens innkjøp fordi jeg trur ikke jeg skal kjøpe så mye idag. Men jeg må begynne og ordne meg nå! Jeg bare sier at jeg har må gjøre video på innlegget under. Jeg kommer til å blogge mer i dag men det blir senere på dagen! :) ♥

 


Verdens beste jenter! ♥ Meg,Julie 
http://julime.blogg.no/  og Nora  http://norastenersen.blogg.no/  ♥

 

Hva skal du idag?

Tid for fredagskos!

Heihei alle lesere! ;) Nå har jeg sett første delen av the voice! :) Idag har jeg vært i bursdag til Mia. Og nå sitter jeg sammens med mamma og pappa og spiser godis! ♥ Imorgen skal jeg og mamma på shopping! Det er jo påskeferie nå så god påske alle sammen! :) Og siden det er påske så tenkte jeg og ha en må gjøre video! :) Bare og komentere hva som helst :) Så lager jeg en video når jeg får tid. Så bare og komentere da! ♥ Kos deg i ferien da! :)

 


Bare et bilde jeg og Nora tok for en stund siden! Gikk ikke ann og få det større!

 

Hva synes du? 

Kvelden igjen!

Heihei! Jeg fikk ikke blogga istad og det er mange grunner... Haha <3 Men jeg må snart pakke til mat og helse imorra siden vi skal være ute i skogen! Morro! Men vis jeg ikke blogger på en stund så bare vet du at jeg er å trener ellernoe det er ikke at jeg ikke gidder! Nå ser jeg på tv og koser meg med te! haha ♥ Men jeg tror det kommer en videoblogg i helga vis jeg får tid! Men nå må jeg pakke til i morgen siden jeg begynner å blir litt trøtt nå haha! ♥

 

Meg og Nora http://norastenersen.blogg.no/ :) Før en dansekonkurranse! :)

 

Hva synes du om bilde?

Hva har du gjort i dag?

 

Er på besøk!

Heihei alle søte lesere! ♥ Nå er jeg på besøk hos Martine! Eller hun er naboen min da :) Idag skal jeg ikke noe speisielt bare være ute i det fine været! Her er det 21 grader! :) Jeg føler meg veldig speisell å sitte inne på pcen nå men måtte ta et innlegg siden jeg ikke fikk gjort det i går! :) Men nå må jeg gjøre litt lekser! -.-

 

 Ville bare vise et til bilde av meg!

 

Hater du også lekser?

Boller og vafler! :)

Heihei alle søte lesere! Idag har jeg og mamma bakt boller og vafler! Og noen av familien kom på besøk. Så det ble kjempe koselig:) Vi spiste ute siden det var så varmt ute. Så jeg har ikke gjort noe i dag heller! Men i morgen trur jeg det bare blir et lite innlegg før jeg drar på trening. Det kan hende jeg ikke rekker det helder! :( Men det blir ikke mye blogging i ukedagene siden jeg skal så mye! Men her er bollene og vaflene! :) ♥

 
 

Hva synes du?

Noen bilder..

Heihei alle lesere! Igår tok jeg noen bilder. Jeg tok det ikke ute da så da blir de ikke noe brae synes jeg! Men jeg kommer til å ta noen bilder ute snart! Så hope you like it! 

 

Jeg lover dere de er ikke redigert! 

 

Hva synes du ?

Kos på lørdagskvelden!

Heihei alle søte lesere! Endelig er det lørdag! Da kan man kose seg på kvelden! Idag har det vært sol og 30 varmegrader her hjemme! Så jeg har vært hjemme og sola meg. Så det har vært en bra dag idag! Håper du har hatt det og! ♥

  

Jeg ville bare si at designe mitt og alt sann kommer i kveld! 

 

Kos deg videre! ♥

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

DITT NAVN HER

+Venneforespørsel

Hei! Jeg heter Stine og er 12 år. Jeg driver med dansing,og liker å ta bilder. På bloggen min vil dere få se litt av min hverdag i bilder og videoer. Lurer du på noe så bare å spørre i kommentarfeltet. Hope you will like my blog!