Mars 2012

Kos med beste jente!

Heihei! Etter skolen i dag dro jeg til mormor og hun kjørte meg til trening :) Så kjørte mormor,jeg og bestefar hjem til meg siden mamma og pappa har vært gift i 18 år i dag!! Så vi har spist kaker og boller!♥ Også kom Martine til meg(en i klassen min) og skal sove her i natt :) Koselig ♥ Så tok vi noen bilder i stad! :)) Her er 2 av dem ! ♥

 Loveyou!Blogges!

Er hos verdens beste jente!

Heei! ♥ Nå er jeg hos Nora! ♥ Vi har vært mye på pcen og vært ute og spilt volleyball! Jeg skjønner meg ikke på volleyball... Haha..Vi har spist cupcakes som Nora har bakt! Dem er utrolig gode! ♥ Nora er verdensbeste til og bake det!! VI har hatt web med Nora Stenersen og Ingeborg :)) Har kost meg utrolig mye i dag! 

 

Web kvalitet..

klippa meg!

Heei! Etter skolen idag kom mamma og hentet meg og vi dro til frisøren! :)) Jeg trengte veldig og klippe meg.Etter vi hadde vært hos frisøren dro vi til byen og  kjøpe klær sko osv til konfirmasjonen til søsteren min Oda! Jeg kjøpte meg olabukse og en liten kjole som jeg kan vise dere bilde i morgen! Nok om det, I morgen skal jeg ikke noe spesielt jeg skal bare øve til NM som er neste helg! Jeg har vært med på NM før! Kan skrive et lite innlegg om det senere! :)) Og endelig er det helg! ♥

 
Homework

HEI! Nå driver jeg  med lekser! MORRO! Ikke så veldig. På treninga i dag var utrolig slitsom! Jeg så heøt forferdelig ut når jeg var ferdig..Til uka er det mye stress! Jeg må øve masse til dansekonkurranse NM!  Je gruer meg kjempemye siden det er norgesmesterskapet! Så skal veldig mye til uka og trene vær dag.Sorry for at jeg ikke har lakt ut bildene fra rommet men det er fordi pcen min har selvførgelig klikka! Så bruker mamma og pappa sin.. Dem har så dårlig pc! Men jeg drikker kakao vesivna lekser!♥

 

 ♥

Prinsen!

Heei! Nå er pus på rommet mitt og har sovna på puta mi! Prinsen:-) haha.. Jeg ser på oppgrader. Jeg skal snart på trening:-) som jeg sa i går så skal jeg blogge etter trening og det blir det! :-)

Har ikke så mye tid til og blogge!

Heei! Jeg fikk ikke lakt ut åssen de nye tingene ble på rommet mitt! Desverre!! Jeg hadde ikke noe tid igår! Men jeg blogger når jeg blogger.. Nå drikker jeg kakao og koser meg med tven! haha... Imorgen skal jeg trene men blir blogging etter trening! :))

 Jentami♥

Mobilblogging!

Hei!<3 jeg skulle bare teste mobilblogging! Kommer til og mobilblogge noen ganger utover nå! Blogges! ;-) bilde er tatt på vei til en dansekonkurranse! :-)

Pizza jente!

Hei ♥ Nå har jeg bakt hjemmebakt pizza! Jeg spiste pizza i går også! Idag har jeg trena og jeg er veldig støl i bena!! Jeg kom hjem sann ca.16.30! Jeg kan vise dere bilde til tirsdag av de nye tingene som jeg har plasert på rommet mitt nå! Siden i morgen skal jeg rett fra skolen til mormor også skal hun kjøre meg på trening :-) Så er ikke så mye hjemme i morgen. Nå bare venter jeg på at pizzaen skal bli ferdig.. Hvis jeg ikke orker og spise alt skal jeg ha retsen på matpakka! haha..Vet at dette ikke er så intreresant og lese men hadde ikke noe bedre og skrive så.. Da blir det ikke noe blogging i morgen! :( Da blogges vi!♥

 

 

 

Bare og nyte kvleden!

Snart trening men vi orker ikkee!

Idag skal jeg,Julie og Nora på trening men vi er så slappe..Julie skal på RG men jeg og Nora skal bare danse freestyle :) Imenes Julie trener RG skal jeg og Nora på den andre salen og trene litt egentreninger ♥ Jeg har kost meg veldig mye denne helga men i morgen er det skoleeenn.. Men i morgen skal vi ha kosedag! Deilig og ha det etter leirskolen! Men http://norastenersen.blogg.no/ har lakt ut bilder av meg men dem er ikke så fine! Vi er så sosiale vi vettu,Sitter på vær vår pc! Haha. Vet dette ikke er så spennende og lese..

 

 

 

Noramiin ♥

Juliemiin ♥

Ambefalinger av blogger!

Heisann! Nå tenkte jeg og vise dere dem 5 blogger jeg leser mest! :-)

 

1.http://l0ve.blogg.no/

2. http://norastenersen.blogg.no/

3. http://julime.blogg.no/

4.http://funnyine.blogg.no/

5. http://gurohultengreen.blogg.no/

 

Det er dem jeg leser akuratt nå! Jeg synes dem bloggene er superbrae! 

 
 

 

Dagens innkjøp!

Idag var jeg jo i byen. Jeg kjøpte noe så da lager jeg dagens innkjøp! :-)

 


Jeg elsker det!!Bildet ble sann! :( Det er sann til og sette på tlf! 40.kr!

Telys 19kr per.


 19.kr


29.kr

Bildene ble i liten størelse siden dem ble sann!
Hva synes du?


Lite tid!

Nå skal jeg til byen om 15min! Jeg skal til byen med 3 andre så det blir kos!♥ Jeg kan ta dagens innkjøp hvis jeg kjøper noe :) Jeg trur jeg skal på kremmerhuset og kjøpe noe til rommet mitt. Har bare med 200kr så får ikke kjøpt så mye. Ville bare slenge med et innlegg før jeg drar! Jeg tar 5 blogger jeg leser og ambefaler kanskje i kveld! Jeg har ikke noe mer og skrive så da kommer det er bilde! :)

 


Haha, et bilde fra leirskolen! :)


 

 

Fått til design!

Hallo! Nå har jeg fått til design! Første gang haahaa.. Jeg vet det blir veldig mye blogging idag men jeg ville bare skrive et innlegg fordi jeg har fått nytt design. Nå er det pause på the voice så hører på musikk :)) Jeg skal si noe om leirskolen tenkte jeg. Fredrik vår lærer sa hvis 10 bada skulle han også bade! Og jeg bada også! Veldig kladt!!!!! 6 grader i vannet! Jeg kunne ikke gå uti vannet fordi det er jo umulig og få seg uti da så jeg hoppa fra brygga! :) Jeg gikk opp med en gang! Men til søndagen eller mandagen kommer det bilder fra leirskolen! Jeg kan ikke ta alle fordi jeg tok 86 bilder! Her er ukens beste musikk!

 

R.I.O. feat. U-Jean: Turn This Club Around

Hva synes du om den sangen?

Smoothie


Har laget meg smoothie! :) Jeg elsker smoothie ♥ Ble ikke så bra bilde siden jeg finner ikke kamera mitt så måtte låne søsteren min sitt. Jeg ser på the voice Dem er flinke!! Men her får du oppskriften!  Posjoner:1

 

½ dl syrnet melk

  • 1 dl yoghurt eller skyr
  • 1 dl dypfryst bærblanding
  • ¼ stk banan    

 

Fremgangsmåte

Hell syrnet melk og yoghurt i en blender/foodprosessor.

Tilsett banan og frosne bær eller frukt. Har du ikke frosne bær/frukt, tilsett isbiter.

Kjør blandingen i ca 40 sekunder, eller til alt er blandet og blitt en "smooth" drikk.

 

Friday..Endelig er det helg og tid for kos! Jeg har akuratt kommet hjem fra rema1000. Har kjøpt godis til ikveld. Jeg skal se på the voice etterpå. Ser veldig rar ut på det ene bildet men.. http://norastenersen.blogg.no/ har tatt de ♥ Beste fotograf! Jeg tenkte og ha ambefalingerer på de bloggene jeg leser mest :) Blir i løpet av helgen!

 

- Hva synes du om bildene?

Nytt design?

Hallo! Nå tenkte jeg og få nytt design og jge lurer på om dere har noen ambefalingerer om åssen design jeg skal ha! :) Jeg vet ikke hvem. haha:) Hvis du har noen komenter :) Jeg hadde jo fri i dag så jeg har lagd fotoalbum fra leirskolen! Så håper dere har noen ambefalinger! Skal spise middag nå så.. Blogges :) ♥

 Nora tok av meg i januar ellernoe! :)

Leirskolen!

Hei!♥ Idag kom jeg hjem fra leirskolen og har vært en super opplevelse! Har hatt det utrolig morsomt og har kost meg kjempemye. Dette kommer jeg til og huske veldig lenge! Dag lederen har bursdag til søndagen så vi sang bursdagsang og sa kom! Han fylte 60 år og han er en utrolig hyggelig menneske!Og det kommer i avisa :) Nå drikker jeg te :) Jeg har fri i morgen så jeg skal lage album fra leirskolen og sette inn bilder fra leirskolen! Jeg tror det  blir blogging i morgen!

 3.plass! :)

 

Har du vært på leirskolen?

Flott dag i skjesmohallen!

Hei!♥ Igår var jeg på dansekonkurranse! Jeg fikk 5.plass i slow og 3.plass i freestyle! :-) Jeg mangler 3 poeng til em klasse som heter mester! Jeg ville bare si at det ikke blir noe blogging til uka siden jeg skal på leirskole! Er veldig lei for det! Men det skal jeg ta igjen! Så nå er jeg sliten og hører på musikk! :-)

 

 

Just smile!

Skoleinnlegg!

Hei! Nå er jeg på datarommet på skolen! Jeg skal snart gå opp så dette blir ikke så langt! Blir blogging når jeg kommer hjem! Skal til mormor idag etter skolen! Blogges!

Ble ingen trening idag da!

Hei!♥ Jeg skulle trene idag men det regner og jeg skulle jogge ute på treninga i dag så jeg dropper det! Det er ikke fordi jeg er lat men det regner og blåser så mamma sa jeg kunne droppe det idag! Men når det er så dårlig vær er det ikke noe og finne på! :( Jeg er hos naboen min og vi sitter da på vær vår pc så vi er veldig glad i pcene våre hihi♥ Jeg vet jeg skriver mye som ikke intrisserer dere men det er ikke så lett og blogge når du ikke har gjort så mye da. Men jeg blogger bedre i morgen dette blir et lite innlegg så. Blogges da! :)

 

 

Hva synes du om bildene?

 

- StineMarie♥

Spørsmålsrunden!

Hei! Nå tenkte jeg og ta spørsmålsrunden! :)

 

-Hvem liker du?   Ingen spesielle akuratt nå!

-Dine 3 aller beste venner? Nora Stenersen,Julie Meland og Stine Litlekalsøy. (Har fler men bare skev di)

-3 positive og negative ting om deg selv. Jeg liker best håret mitt, øynene mine og munnen min! haha negative: Nesa mi, Bena mine og hele kroppen min! hahaha

-Gruer du deg til ungdomsskolen? Ja litt. Fordi det kommer til og bli vanskeligere og strengere. 

-Yndlingsrett? Pizza og taco!

-Yndlingsdrikke? Pepsi max.

-Hva gjør du på fritiden? Jeg danser mye i uka, Jeg har ikke tid til så mye mer!

-Har du strenge regler hjemme? Nei,Vi har vanelige regler!

-Hvor mange år er du, og hvilken klasse går du i? Jeg fyller 12 og begynner i 7.klasse

-Hvorfor begynte du og blogge, synes du det er morsomt? Jeg begynte og blogge siden alle andre gjore det og jeg synes det er veldig morsomt!

 

Da blogges vi! ;)

 

Kake!

Heihei alle søte lesere!♥ Jeg har ikke fått blogga så mye siden jeg har gjort så mye! Jeg sov hos mormor fra torsdag-lørdag! På torsdag dro vi og spiste hos oldemor og på fredag så var vi på Quality og spiste med familien! Da møtte jeg faktisk Pelle fra hotell Cæsar! Og på lørdag kom mamma og hentet meg kl.16 og så måtte jeg ordne meg fordi vi skulle få besøk siden det var påskeaften! :) Nå har jeg overnattingsbesøk og spiser kake! Veldig koselig! Nå er snart påskeferien slutt så bare og nyte resten! :)) Kaka heter verdensbeste.

 

 

Her er kaka! ♥

God morgen!

♥Heihei!  Nå har jeg akuratt stått opp :) Jeg har merka at det har kommet ny blogg.no og jeg synes dem var veldig fin. Men det er jo det jeg synes! Idag er det jo påskeaften! Og jeg skal hjem fra mormor idag  og få gjester og ut og finne påskeegg! (Jeg tror ikke på påskeharen hvis det var det du trodde)  Jeg skal ikke mye idag heller! Jeg synes denne påskefreien ble veldig kjedelig siden jeg skulle ikke noe! Jeg skulle kanskje til min lille engel Stine! ♥ http://fdds.blogg.no/ Det er bloggen hennes! Hun synes den er drita!!! Det er den ikke søtami!♥ Men hun bor i Bergen og det tar 10  timer i bil og kjøre dit så.. Men heldigvis danser jeg sammens hun på dansekonkurranser. Så ta en titt på bloggen hennes! Men da sier jeg GOD PÅSKE! :) ♥

 

Stine! :)

Elsker deeg! ♥

 

Hva synes du om den nye blogg.no?

Videobloggg!

video:120405221657


Ikke diss! haha!

 

Husk og komentere spørsmålsrunden! ;) ♥

Må gjøre video!

Heihei! Nå tenkte jeg og ha en må gjøre video!♥ Håper jeg får noen komentarer så jeg kan lage video og legge den ut fort. Bare og komentere! Du får nok ditt ønske! ♥

Blogges!

Jentekveld!

Heihei! ♥ Nå har jeg en liten jentekveld. Det er bare jeg og en annen! Haha. Vi sitter i senga på vær vår pc og deler en stor brus! Idag har jeg vært ute sellom det har blåst veldig mye:( Jeg skulle egentelig til byn i morgen men det ble det ikke noe av! Jeg skal ikke noe i påskeferien jeg skal bare være hjemme og kose meg!♥

 Bare et bilde av meg i slowen en gang! haha!

 

Hva synes du?