Mars 2012

Kommentarer...

Hei. Jeg får ikke så mange kommentarer for tiden... Jeg føler jeg fikk mange flere før! Jeg er ikke ordet for sur.. Men håper dere skjønner at jeg ikke vil så mye blogge når jeg får ingen kommentarer. Jeg tvinger dere ikke til og kommenere og kommentarer er ikke det viktigste men det er litt gøy og blogge da.. Håper jeg får fler og ikke stygge kommentarer på dette innlegget..

 

blogges! (Får speilreflekskamera til helga og det blir canon!!)

Spørsmålsrunde!

Hei! Det er ikke lenge siden jeg hadde spør.runde fordi jeg har glemt den desverre og fordi jeg ikke fikk  mange spørsmål. Men jeg prøver igjen :) Da er det bare og spørre og skal prøve og ta dette på video når jeg får speilreflekskamera mitt :) Håper jeg får mange nok!

 Fint bilde? haha..

Bursdag!

Hei! Idag hadde broren min bursdag,fylte 17 år! Derfor det ikke ble noe blogging tiligere i dag! Bildene ble ikke så brae siden mamma har tatt dem,haha :) Imorgen skal jeg på tunevannet! :) Blir kos. Jeg skal kjøpe meg speilrefleksklamera i løpet av uken! Gleder med veldig :) Blir sony,canon eller nikon! Kan legge ut bilde når jeg har fått det! :) Her er bilden fra bursdagen! ♥

 (Y)


Hva synes du?

Hva har du gjort idag?

Bursdagsoutfit!

 
Hei!♥ Har kommet hjem fra bursdagen til Otilie og vi har hatt det veldig koselig! Temaet var 50-tallet grease! Skal legge ut bilder når otilie har lakt ut bildene fra hennes kamera siden jeg tok bilder med hennes!

Innkjøp!

Hei! Jeg har ikke hatt så mye tid til og blogge siden jeg var først på skolen-byen med mamma-og tunevannet! :) Jeg og søsteren min bada veldig mye og ikke noe kaldt vann! Jeg og mamma kjøpte da sommerklær i butikken! Så her er gårsdagens innkjøp!

 

Lindex kr.80

 

 

 Shorts H&M kr.129Haha vet ikke hva det er på tightsen! Lindex 80 kr


Tights lang kr.99 Lindex


Cubus kr.79Shorts Cubus kr.149

 

Hva synes du?
 

Sweet litle girl!

Hei! Som jeg skrev skulle jeg ta noen bilder av naboen min Martine! Her er noen av bildene! ♥

 

 

Det var noen av bildene!

 

Hva synes du?Dagens outfit!

Hei! Idag har det vært så varmt utee! Med en gang jeg kom hjem fra skolen tok jeg vann over meg med en gang! Imorgen skal jeg ta bilder av Martine (nabo) Kommer til og legge ut noen bilder her.

Dagens outfit!Synes du det var veldig varmt i dag?

 

Jeg vil lese din blogg og kommentere!

Hei♥ Overskriften sier mye,jeg vil lese din blogg og kommentere! Det eneste du må gjøre er og skrive blogg adressen din i kommentarfeltet. Så kommenterer jeg og leser din blogg! Sorry for dårlig blogging!

 Dette bilde er tatt av meg! :)

Redigerte bilder!(Nora tatt)

Jeg fikk lyst til og ta noen bilder og redigere dem! Hvis du lurer på hvem program jeg bruker så skriv det i kommentarfeltet! :)

 

En liten photoshoot!

Hei! Jeg tok noen bilder i stad  ble ikke verdensbeste bilder men jeg ville bare legge den ut! :) Nora tok noen bilder av meg og blomster i stad så jeg skal legge ut noen hun har tatt også!

 


Nora tatt :) Ser ut som jeg ikke har på meg topp! haha

 

Hva synes du?

 

Herlig kveld!

Hei! Nå er Nora her og vi spiser pizza og skal snart se på the voice. Nora skal sove her så   skal vi kanskje på tivoli i morgen! ♥ Vi skal spise også jordebær i smelta sjokolade! Skal snart ta spørsålsrunden! :-)

 

Jeg elsker deg ♥

17.mai outfit!

Hei! Idag er det endelig 17.mai! Hadde ikke tid til og redigere dem siden jeg må snart dra! Gratulerer med dagen alle sammen! :) ♥

 Sann jeg skal gå på 17.mai!

 

Hva synes du?

Søt liten boks!

Hei! Jeg har ikke blogget på lenge siden blogg.no var klikk! Jeg hater når det er sann :( Men mamma var i butikken så kjøpte ho den søte boksen! Imorgen er det 17.mai og skal ha på med sann kort kjole! Kan legge ut bilde av den! Jeg ville bare ta en blogg jeg glemte på ambefalinger! :( Det er http://canonme.blogg.no/ søteste hanna!♥ Ta en titt på bloggen hennes! :) Jeg kommenterer tilbake! ;)

 
Sorry dårlig kvalitet!

Hva synes du om boksen?

Sommer bilder!

♥Hei! Idag har jo evolution dansa i gågata! Kjempemorsomt! Jeg sier bare at jeg har tatt noen bilder av Nora http://norastenersen.blogg.no/ i går! Jeg tok 90 av henne! Når jeg kom hjem fra Nora tok jeg noen bilder! :)

 
Hva synes du om bildene?
Er hos beste jenta!

Heei! Idag var jo evolution på superland og dansa! Litt flaut var det jo! Men også morsomt :-) Jeg ble med Nora hjem og skal sove her. Imorgen skal vi i gågata og dele ut masse ting! med evolution. Det var mange som danset i dag og vi danset rett ved bassenget! :O Og den som var med og dansa fra evolution skal få en gratis dag på superland alene! Bare oss! :)) Her er noen bilder fra i stad! :-)

 

:)

Dem som jobbet der prøvde seg vettu!

Herlig gjeng! :)

 

Today

Hei igjen! Jeg har ikke blogga på år.. Jeg vet! jeg er ikke vært så mye hjemme. Idag på mat og helsa bakte vi cupcakes! Jeg fikk med 15 hjem og dem var kjempegode! Jeg ville ha rosa krem oppå så jeg tok det i kremen! Og det som var utrolig var at det var 12 dl melis!!! Haha jeg skal trene i dag og da skal vi lære superland dansen som vi skal framføre i morgen og lære bort dansen! Blir sikkert kjempegøy! Nå skal jeg vise dere noen utrolige søte bilder!

Hvem synes du er finest? :-) har tusen av de der! Hihi

Syk!

Idag er jeg da syk.. Jeg våknet til morgen i dag og hadde utrolig vondt i hodet! Jeg ble hjemme fra skolen og har slappet av veldig mye! Jeg skal laste ned noen sanger til mobilen min :-) Så har ikke så veldig lyst til og blogge siden jeg ikke får så mange kommentarer som før.. Nå får jeg 1 kommentar og før fikk jeg 5-8 kommentarer.... Blir ikke verdensbeste bilde! Er syk! husk og stille meg noen spørsmål på spørmålsrunden under!

 

Skal på evolution etterpå! :) Men skal ikke trene! Det er sann feiring og sann!

Spørmålsrunde!

Heei! Nå tenkte jeg og ha en spørsmålsrunde!  Håper jeg får mange fine spørsmål som jeg svarer på så fort som mulig! :)

 

 

NM i morgen!!

Heeei! Jeg vet at jeg ikke har blogga på veldig lenge! Men jeg har ikke kommet meg inn på blogg.no! E-postadressa kom ikke opp! :( Men i morgen er det NM!! Har akuratt selvbruna meg :) Ble litt brun kan mann si! Jeg gleder meg kjempemye! Jeg trur jeg skal ta noen bilder og legge ut på bloggen! Er jo litt sykt at det er norgesmesterskapet i morgen! :O Idag ble Hedda med meg hjem så bakte vi brownies :)) Så her kommer norgesmesterskapet fra i fjor!

 

 

 

 

Skal du på nm?

Klar for NM!Heihei! I helga skal jeg danse i NM! Jeg må danse lørdag og søndag! Jeg danser forskjellige dansetyper! Blir slitsomt.. Men jeg gleder meg utrolig mye! Idag har det vært utrolig vaaarmt :) Jeg har trena i dag. Nå skal jeg spise is. I løpet av uka skal jeg legge ut noen turnbilder! ♥ Dette bilde er fra konkurransen i april! :)

 :)